Digitaal Veilig Leren
E-mail info@dgdo.nl Bel ons! 088-633 1070

Kasper, Sky en de groene beer

Download gratis e-book over veilig internet voor kinderen.
E-book Kasper Sky en de groene beer

Kasper, Sky en de groene beer

Beveiligingsbedrijf Kaspersky zet flink in op de internet-veiligheid van kinderen. Behalve het pakket Safe Kids hebben ze nu ook een leuk (voor)leesboekje: Kasper, Sky en de groene beer, voor kinderen van 6-9 jaar.

Het boek is geschreven door kinderboekenschrijster Marlies Slegers, en is bedoeld om kinderen te leren hoe ze veilig de digitale wereld kunnen ontdekken.

In het kort

Kasper, een negenjarig jongetje, en zijn vriendinnetje Sky doen regelmatig games op internet. Maar hoe weten ze of de dingen die ze op internet doen, wel veilig zijn? In dit spannende verhaal krijgt Kasper een bijzondere, groene beer van zijn opa: Kuma. Maar wat is dat toch met die knuffelbeer? Waarom wordt Kuma soms rood als Kasper online zit? In dit boek gaan kinderen van 6 tot 9 jaar samen met Kasper, Sky en de groene beer op ontdekkingstocht in de digitale wereld. Het is een begin van vele avonturen waarbij kinderen op een speelse manier leren veilig om te gaan met internet.

Meer weten?

Wil je meer weten over Safe Kids of veilig internet voor kinderen in het algemeen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

E-mail info@dgdo.nl

Bel ons! 088-633 1070